Recept 55***** (1 stem)

Pannekoeken met chocoladesaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de bloem, het bakpoeder, de vanillesuiker en een snuifje zout.
  2. Voeg het ei toe aan de melk en klop even los.
  3. Schenk het ei-melk mengsel geleidelijk toe aan het bloemmengsel en roer goed tot je een egaal beslag verkrijgt.
  4. Verhit een kleine koekenpan op een matig tot hoog vuur.
  5. Giet pannenkoekjes van zo'n 12 cm diameter en ongeveer 3 mm dik in de pan.
  6. Zet een pannetje met room op een zacht vuur. Voeg de chocolade toe en laat rustig smelten in de room.
  7. Voeg een scheutje melk toe indien de saus te dik is.
  8. Op het einde voeg je een ijskoud klontje boeter toe zodat de saus goed gaat glanzen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie