Altijd weten wat je gaat eten?
pannacotta van cuberdons
-
20 cuberdons
-
150 ml jenever van cuberdons
-
500 ml room 40%
-
2 blaadjes gelatine
-
50 gr suiker
-
1 vanillestok
-
advocaat (van cuberdons)
-
4 cuberdons als afwerking
-
4 martini glazen
Bereidingswijze
- Snij de cuberdons in partjes en leg in de jenever , laat deze een nachtje laten weken.
- Het dan mixen(staafmixer) dat je een stroop verkrijgt.
- Week de gelatine in koud water.
- Breng de room met de suiker en de in 2 gesneden vanillestok aan de kook.
- Pan van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatine roerend toe.
- Haal de vanillestok uit de room en laat even afkoelen.
- Vul de 4 glazen eerst een laagje met de stroop van cuberdons.
- Giet dan de room op een bollekant van een soeplepel op de stroop.
- Laat opstijven in de koelkast.
- Werk af met een laagje advocaat( van cuberdons) en een gebroken cubedons.
- smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?