PANNA COTTA VAN MARIJKE

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. laat de gelatineblaadjes weken in een grote kom koud water
  2. spoel de pan met koud water en giet de room met de suiker erin
  3. vanillestokje in 2 snijden, zwarte vanille uitschrapen, stokje en vanille bij de room doen
  4. breng aan de kook tot de suiker volledig gesmolten is
  5. pan van het vuur,
  6. neem het vanillestokje uit de room en voeg de uitgeknijpte gelatineblaadjes erbij
  7. roer tot de gelatine is opgelost
  8. voeg de chocolade toe er roer tot ze gesmolten is
  9. giet het mengsel in verschillende potjes
  10. laat minimum 3 uur afkoelen in de frigo
  11. Als je meer vanillesmaak wil kan je nog wat vanille-xtrakt toevoegen
  12. ja mag ook de witte chocolade weglaten

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?