Altijd weten wat je gaat eten?
Panna cotta met groene coulis
-
Coulis:
-
2 groene kiwi's, geschild en in blokjes
-
4 tl suiker
-
15 gr gelatineblaadjes
-
Panna cotta;
-
1,25 dl slagroom
-
125 gr suiker
-
5 dl afgeroomde melk
-
2 Gold-kiwi's, geschild en in blokjes
Bereidingswijze
- Pureer de groene kiwiblokjes samen met 4 theelepels suiker tot een gladde coulis.
- Week de gelatineblaadjes in koud water.
- Doe de room en de suiker in een kommetje en plaats dat 1 minuut in de microgolfoven.
- Knijp het vocht uit de gelatineblaadjes en los ze op in de suikerroom.
- Voeg de melk toe, goed roeren en verdeel het mengsel over 6 potjes.
- Plaats deze minstens 4 uur in de koelkast.
- Haal de panna cotta uit de koelkast en zet de potjes een halve minuut in een bodempje warm water, zo komt de panna cotta makkelijker los!
- Keer de potjes om op een dessertbord, nappeer rondom met de groene coulis en werk af met de stukjes Gold-Kiwi.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?