Panna cotta met chocolade en passievrucht

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de gelatine weken in koud water.
  2. Verwarm de room en de melk in een steelpannetje. Los er de suiker in op en roer 5 minuten. Voeg de chocolade toe en blijf roeren tot alles mooi opgelost is en het kookpunt bijna bereikt is. Neem van het vuur.
  3. Knijp de gelatine uit en laat al roerend oplossen in het chocolademengsel.
  4. Vul 4 glaasjes voor drie vierde met de panna cotta, dek elk glaasje af met plastiekfolie en laat 3 uur opstijven in de koelkast.
  5. Klop de slagroom voor de afwerking half stijf met 1 eetlepel poedersuiker. Lepel de slagroom over de glaasjes. Lepel de zaadjes uit de passievruchten en verdeel ze over de slagroom. Serveer meteen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?