Ingrediënten voor 4 personen
- 500 ml volle room
- 1 stokje vanille
- 2 blaadjes gelatine
- 60 gr suiker
- 1 doos frambozen diepvries
- 80 gr bloemsuiker
Bereidingswijze
- Warm de room op een zacht vuurtje op. Voeg de suiker toe.
- Splijt het vanillestokje en doe de zaadjes en het stokje in de room.
- neem een kom met koud water en doe er de gelatineblaadjes in.
- laat de room met stokje vanille en de zaadjes en de suiker opwarmen maar laat niet koken!
- haal het stokje van de vanille uit de room en zet vuur af.
- knijp de gelatine uit en voeg toe aan de room met een klopper loskloppenplastieken potjes van de ava en doen de panna cotta in de potjes na een kwartje
- afkoelen van de room en zet de potjes minstens 6 uur in de koelkast. Best een dag opvoorhand.
- koop frambozen in de diepvries en doe deze in een potje voeg 80 gr bloemsuiker toe en laat rustig opwarmen eventueel wat water toevoegen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?