Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de venkel schoon, snijd in kleine stukken en kook in lichtgezouten water gedurende 5 minuten.
  2. Maak een sausje van het citroensap, de olijfolie, de mosterd, de sjalot en de fijngesnipperde bieslook. Kruid dit mengsel met peper en zout volgens smaak.
  3. Neem 4 vellen aluminiumfolie en verdeel er stukken licht voorgekookte venkel over. Leg op de venkel 2 stukken pangasiusfilet en besprenkel met het olijfoliemengsel.
  4. Plooi de aluminiumfolie goed dicht en laat 30 minuten gaar worden op de BBQ (of oven). Geef er een stukje gegrild brood bij.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?