Pangasius op Thaise wijze met spinazie en pittige vinaigrette

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Laat de pangasiusfilets ontdooien.
  3. Bereiding
  4. Pel en snipper de knoflook en sjalot fijn. Stoof aan in een kneepje Solo Vloeibaar zonder te kleuren. Voeg de bevroren spinazie toe en laat stoven onder een deksel.
  5. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
  6. Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een pan. Haal de pangasiusfilets uit de verpakking, dep droog met keukenpapier, bestrooi met peper en zout en haal losjes door de bloem. Bak ze aan beide zijden goudgeel.
  7. Kook in de tussentijd de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  8. Voor de vinaigrette: snijd de limoenzeste, koriander en chilipeper zeer fijn en meng met zonnebloemolie, de sojasaus, de vissaus en de suiker.
  9. Leg de spinazie in het midden van het bord, schik er de gebakken pangasiusfilets op en lepel de vinaigrette rondom. Dien op met basmatirijst.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?