pangasius op thaise wijze met spinazie en pittige vinaigrette

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. laat de pangasiusfilets ontdooien. Snipper sjalot en knoflook fijn en stoof aan in olie zonder te kleuren. Voeg de bevroren iglo gehakte spinazie toe en laat stoven onder een deksel. Breng op smaak met peper, zout, en paprikapoeder. verhit de olie in de pan. haal de iglo pangasiusfilets uit de verpakking, dep droog met keukenpapier, bestrooi met peper en zout en haal losjes door de bloem. Bak aan beide kanten goudgeel.
  2. VINAIGRETTE
  3. Snij de limoenzeste, koriander en chilipeper zeer fijn en meng met de andere ingrediënten. Leg de spinazie in het midden van het bord. Schik er de gebakken pangasiusfilets op en lepel de vinaigrette rondom. Lekker met basmatirijst

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?