Pangasius met tomaat, champignons en aardappel

41 (41)
60 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de tomaten en mix ze in de keukenrobot met het teentje geraspte knoflook en de tomatenpuree. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Laat dit goed inkoken tot je een vrij dikke saus bekomt.
  3. Schik de pangasiusfilets in een ovenschotel, bestrijk ze met de tomatensaus en bestrooi ze met het broodkruim.
  4. Snij de champignons in partjes en snij de lente-uitjes schuin in schijfjes.
  5. Was de aardappelen en snij ze in schijfjes.
  6. Verhit wat Solo Vloeibaar in een pan met antiaanbaklaag en laat hierin de aardappelen mooi kleuren.
  7. Laat de pangasiusfilets ongeveer 8 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 190°C.
  8. Voeg de champignons en de tijm bij de aardappelen en laat even meekleuren. Voeg er de lente-uitjes aan toe en kruid het geheel met peper en zout.
  9. Schik de warme aardappelsalade op de borden, plaats er de pangasiusfilets op en werk af met een mooi takje peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (21)

Gepost door habibi op 12 februari 2019 om 07u16

geweldig recept

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?