Recept 05 (0 stemmen)

Paneforte van Siena

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereid siroop met de suiker, de honing en wat water en verwarm deze op een zacht vuurtje onder voortdurend roeren. Wanneer de siroop kookt, van het vuur halen en 2 eetlepels cacao, de gekonfijte vruchten, de amandelen en de kruiden toevoegen. Doe er beetje bij beetje de gezeefde bloem bij en meng tot er een soepel, kleverig deeg ontstaat.
  2. Beboter een middelgrote (+/- 25 cm doorsnede) taartvorm en strooi er bloem op. Giet het deeg erin en laat 15 à 20 minuten bakken in een op 190° voorverwarmde oven. Laar afkoelen en haal voorzichtig uit de vorm. Strooi cacao over het gebak voor het opdienen.

Bron: Contact GB

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?