Pana cotta met bloedappelsien

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat twee gelatine blaadjes weken in koud water . Verwarm zachtjes de room met de Vanillesuiker, tot de suiker volledig gesmolten is . Haal van het vuur en meng er de uitgewrongen Gelatineblaadjes onder. Verdeel over vier glaasjes en laat een uur opstijven in de frigo.
  2. Laat 1,5 Gelatineblaadjes in koud water zacht worden pers en filter het sap van de appelsienen. Je hebt1,8 Dl nodig. Wring de Gelatineblaadjes uit en laat ze smelten in een pan met 4et sap. Haal de pan van het vuur en doe er de rest van het sap bij. Voeg het mengsel boven de glaasjes en laat een uur opstijven in de frigo. Snij nog wat appelsien als versiering er boven op .

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?