Recept 35*** (4 stemmen)

Pan con tomate (brood met tomaat)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hapjes

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd het stokbrood in plakjes en rooster het heel licht. Wrijf aan één kant in met een halve teen knoflook en vervolgens met een halve tomaat; knijp het sap uit op het brood. Bestrooi met wat zout enn besprenkel met de olijfolie.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door PaquitaS op 11 januari 2014 om 09u12

Variatie hierop: Bak het brood aan in olijfolie. Wrijf één zijde in met teentje look. Bestrooi met zeezout en leg hierop uw blokjes gepelde en van zaadjes ontdane tomaat. Besprenkelen met olijfolie. Voor de basilicum liefhebbers kan je nog blaadjes fijn snijden onder de tomatenstukjes.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie