Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. bij dit gerecht gebruik ik groen uit de diepvries
  2. spinazie kervel en koriander diepgevroren in kleine portie
  3. deze zijn gemakkelijk af te wegen en vraagt niet al te veel werk
  4. de paling daarentegen is wel vers
  5. los 2 boullionblokjs op in warm water
  6. laat wat boter en olijfolie in een pot heet worden
  7. leg de palingmoten in de hete boter en olie
  8. laat even aanstoven met wat kruiden erop (peper, en zout)
  9. strooi en er de droge visfond en bloem op en roer even door
  10. tot de bloem zich vastzet
  11. doe er wat van de opgeloste boullion over
  12. het citroensap en half glas witte porto
  13. en roer gedurig in de pot
  14. doe voldoende water in tot je de gewenste dikte hebt (dit is volgens smaak)
  15. als dit kookt doe je de diepgevroren spinazie , kervel en koriander in
  16. leg deksel op de pot en laat sudderen
  17. vergeet niet af en toe te roeren in de pot om niet te laten aanzetten
  18. laat dan het deksel van de pot en laat alles ff insudderen
  19. dien op met frietjes of brood

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?