Paella met kalkoen en chorizo

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en stoof de ui glazig.
  2. Voeg de rijst, erwten en 1/3 van de tomaten toe en stoof kort mee.
  3. Giet de wijn erbij en laat op een klein vuurtje pruttelen tot de wijn opgeslorpt is.
  4. Giet de kippenbouillon bij de rijst en roer goed. Doe er de saffraan, knoflook, peper en zout bij. Breng aan de kook en laat 20 min. zachtjes koken.
  5. Bak de kalkoenreepjes in een andere pan rondom goudbruin in de rest van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
  6. Roer de kalkoenreepjes, chorizo en de rest vann de tomatenblokjes door de paella.
  7. Zet de pan nog 10 min. in een voorverwarmde oven op 200°C. Bestrooi met peterselie en serveer.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?