Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de paddestoelen in dunne plakjes , en stoof deze kort aan in wat boter zonder ajuin. Als ze ca. 5 minuten gestoofd zijn , voeg er dan de bloem aan toe. Je zult hierbij zien dat dit wat gaat smouten en heel snel kapot gaat. Dit gebeurt sowiezo en is onvermijdbaar , maar probeer het toch te beperken.Het oog wil namelijk ook wat. Hierna voeg je de worcestershire saus toe , en roer je even. Kort laten sudderen , en daarna blussen met de room . 5 minuten laten inkoken , en opdienen.
  2. Serveertip : Deze ragout komt het best tot zijn recht bij een pasta met noten en peterselie.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Offday op 16 april 2013 om 19u36

,

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?