paddestoelen alla bolognese

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de solo in een grote pan en fruit ui en knoflook zacht.
  2. Voeg de champignons toe en roerbak ze op hoog vuur.
  3. Voeg tomatenpuree, tomaten en 1 el oregano toe.
  4. Draai het vuur laag en laat de saus afgedekt zacht koken.
  5. Breng ondertussen een grote pan met water en zout aan de kook en kook de pasta al dente.
  6. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  7. Laat de pasta uitlekken, schep hem op een schaal en voeg de saus toe. Schep alles om. Schep de pasta op borden en serveer hem met parmezaanse kaas.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?