Recept 05 (0 stemmen)

Paddenstoelenstroganoff

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HOOFDGERECHTEN ANDERS

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de snijbonen in 5 min. beetgaar.
  2. Halveer de champignons. Verhit de boter in een hapjespan en bak de champignons op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin.
  3. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Zet het vuur laag, voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Voeg al roerend de slagroom toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Bestrooi de stroganoff met de kappertjes en serveer met de rijst en snijbonen.

Bron: Allerhande

Tip

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie) energie 530 kcal eiwit 13 g koolhydraten 61 g vet 24 g waarvan verzadigd 15 g natrium 160 mg vezels 8 g

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?