Paddenstoelenstroganoff

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de snijbonen in 5 min. beetgaar.
  2. Halveer de champignons. Verhit de boter in een hapjespan en bak de champignons op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin.
  3. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Zet het vuur laag, voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Voeg al roerend de slagroom toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Bestrooi de stroganoff met de kappertjes en serveer met de rijst en snijbonen.

Tip

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie) energie 530 kcal eiwit 13 g koolhydraten 61 g vet 24 g waarvan verzadigd 15 g natrium 160 mg vezels 8 g

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?