Recept 55***** (2 stemmen)

Paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

chapinonsaus

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
  2. Snijd ondertussen de paddenstoelen en paprika’s in stukjes.
  3. Hak de walnoten grof. Verwarm 3 el vloeibare margarine in een wok of steelpan en roer hierin de paprika 4 min om. Voeg de Quorn en paddenstoelen toe en roer nog 3 min alle groenten om. Schenk er 350 ml koud water bij. Roer de droge soep erdoor, breng deze al roerende aan de kook en laat het geheel op een laag vuur 2 min. pruttelen.
  4. Voeg aan de paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus 1 ½ el peterselie en peper naar smaak toe. Schep de rest van de peterselie, de walnoten en peper naar smaak door de rijst.
  5. Schep de rijst op 4 borden en verdeel de paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus erover.
Tip

Vegetarische Knorr producten kun je herkennen aan het vegetarische logo op de verpakking!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?