Ingrediënten voor 4 personen
- 400 g witte rijst
- 300 g gemengde paddenstoelen
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 50 g gepelde walnoten
- vloeibare margarine
- 1 bakje De Vegetarische Slager Kipstuckjes à 160 g
- 1 zakje Knorr Bospaddenstoelensoep
- 3 el fijngehakte peterselie
Bereidingswijze
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af. Snijd intussen de paddenstoelen en paprika’s in stukjes.
- Hak de walnoten grof. Verwarm 3 el vloeibare margarine in een wok of steelpan en roer hierin de paprika 4 minuten om. Voeg de kipstuckjes en paddenstoelen toe en roer nog 3 minuten alle groenten om. Schenk er 350 ml koud water bij. Roer de droge soep erdoor, breng deze al roerende aan de kook en laat het geheel op een laag vuur 2 minuten pruttelen.
- Voeg aan de paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus 1 ½ el peterselie en peper naar smaak toe. Schep de rest van de peterselie, de walnoten en peper naar smaak door de rijst.
- Schep de rijst op 4 borden en verdeel de paddenstoelen, kipstuckjes en paprika met champignonsaus erover.
Tip
Vegetarische Knorr producten kun je herkennen aan het vegetarische logo op de verpakking!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?