Paddenstoelen, kipstuckjes en paprika met champignonsaus

Gepost door Knorr

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af. Snijd intussen de paddenstoelen en paprika’s in stukjes.
  2. Hak de walnoten grof. Verwarm 3 el vloeibare margarine in een wok of steelpan en roer hierin de paprika 4 minuten om. Voeg de kipstuckjes en paddenstoelen toe en roer nog 3 minuten alle groenten om. Schenk er 350 ml koud water bij. Roer de droge soep erdoor, breng deze al roerende aan de kook en laat het geheel op een laag vuur 2 minuten pruttelen.
  3. Voeg aan de paddenstoelen, quorn en paprika met champignonsaus 1 ½ el peterselie en peper naar smaak toe. Schep de rest van de peterselie, de walnoten en peper naar smaak door de rijst.
  4. Schep de rijst op 4 borden en verdeel de paddenstoelen, kipstuckjes en paprika met champignonsaus erover.

Tip

Vegetarische Knorr producten kun je herkennen aan het vegetarische logo op de verpakking!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?