Paasnestjes met noten en chocolade

2 (2)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Cupcakes

Nestjes

Vulling

Bereidingswijze

  1. Doe de Solo, de suiker, de eieren, het vanille-extract, de zelfrijzende bloem en de melk in een grote kom en klop dit samen tot een glad beslag.
  2. Meng de fijngehakte gemengde noten onder het beslag. 
  3. Plaats 12 papieren cupcakevormpjes in een cupcakebakvorm. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak gedurende 25 minuten in de oven tot de cupcakes goudbruin zijn en sponsachtig aanvoelen. Plaats de cupcakes op een rooster en laat ze volledig afkoelen.
  4. Laat de chocolade smelten au bain-marie.
  5. Meng de Honey Loops en de pindanoten.  Giet er de gesmolten fondantchocolade over en roer om tot alles met een laagje chocolade bedekt is.
  6. Schep het mengsel op de cupcakes en maak er nestjes van.
  7. Strooi er de fijngehakte gemengde noten over en vul de nestjes op met een mengeling van M&M's en gewone pindanoten.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door marleen.swaelen@gmail.com op 01 mei 2016 om 17u44

Beste, in dit recept staat niet vermeld op hoeveel graden de oven moet staan. :-) groetjes

Gepost door Solo op 03 mei 2016 om 15u39

Beste Marleen, je oven moet op 160° C staan. Succes!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?