Recept 55***** (1 stem)

paardeworsten

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1.Braad in een pan de worsten in solo boter bruin langs beide kanten.laat na het bakken de worsten het vet uitlekken
  2. spoel de groenten en snij ze in stukken naar eigen grootte.
  3. Laat in een kookpan boter smelten en stoof er de groenten in samen met de look , laurier en de thym en een beetje water.
  4. Leg de worsten er in en giet er water bij tot ze onder staan voeg er de bouillon blokjes bij alsook de gepelde tomaten.
  5. laat nu de worsten sudderen op een laag vuurtje tot ze gaar zijn (ong 40 min)
  6. saus dikken en kruiden met peper en zout en pikanter maken met de cayennepeper naar eigen smaaklekker met brood of frieten

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door redkardi op 11 februari 2010 om 12u44

Paardeworsten zijn een streekgerecht uit Lokeren Maar je kan ze bestellen bij je beenhouwer

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie