Recept 45**** (4 stemmen)

Ovenschoteltje van zeevruchten met champignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

To cook

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Laat de grill van de oven voorverwarmen.
  2. Reinig de champignons, snij ze in schijfjes en besprenkel ze met citroensap. Stoof ze op een matig vuur in 20 g margarine. Zet opzij.
  3. Laat in dezelfde pan 20 g margarine smelten en stoof hierin de zeevruchten. Meng ze vervolgens onder de champignons.
  4. Giet het kookvocht in een kookpan en voeg 20 g margarine en de maïzena toe die in twee eetlepels lauw water werd opgelost. Breng op smaak met peper en zout. Breng aan de kook en voeg melk toe om de juiste consistentie te bekomen.
  5. Verdeel de zeevruchten en de champignons over 4 ovenschoteltjes, giet er de saus over en zet 5 à 6 minuten onder de grill.
  6. Bestrooi met vers gehakte platte peterselie en dien op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 04 juli 2014 om 16u12

Bedankt voor jouw tips Annelie, all the way from Thailand! ;-) Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie