Ovenschotel Zalm en Asperge Crème

13 (13)
60 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190°C (hete lucht 180°C).
  2. Kook de spinazie en de aardappelblokjes (1,5 x 1,5 cm) 5 min. in ruim water. Giet deze vervolgens af. De zalmblokjes hoeven niet te worden voorgekookt.
  3. Meng de zalmblokjes, de aardappelblokjes en de spinazie met de inhoud van het blik Knorr Asperge Crème soep in een grote kom (zonder water toe te voegen).
  4. Breng het mengsel over in een ingevette ovenschaal en strooi de kaas erover. Bak de schotel in 45 min. gaar in het midden van de oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door lies_4 op 17 december 2013 om 19u53

Het was snel klaar en eenvoudig ! lekker was het ook maar er moet zout en peper bij. Ik ga het nog eens maken en het zal dan nog beter zijn.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?