Recept 05 (0 stemmen)

OVENSCHOTEL VAN AARDAPPEL, gehakt en tomaat

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Gaar de geschilde aardappelen in gezouten water.
  3. Pureer ze samen met het ei, de room en de boter.
  4. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  5. Bak het gehakt rul in een antikleefpan.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Verdeel het gehakt over de ovenschaal en leg er een laag puree bovenop.
  8. Snijd de tomaten in 4 partjes en leg die op de puree.
  9. Werk af met de geraspte kaas.
  10. Zet de ovenschaal gedurende 5 minuten in de oven tot de kaas goudbruin kleurt.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie