Ovenschotel met witlof en geitenkaas. Simpel en toch zo lekker!

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Twee stronken witlof per persoon in een beboterde ovenschaal. De kern van het witlof wegsnijden.Verkruimelde geitenkaas erover en nog wat vlokjes boter. Afdekken met( alufolie) en een uur in een oven van 180 graden. Klaar ben je.
  2. . Bij grote struiken witlof de struiken in de lengte halveren. Je kunt ze ook in stukjes snijden, Een optie is om wat citroensap of witte wijn en wat kookroom toe te voegen. De geitenkaas blijft want dat was echt heerlijk.
  3. En de laatste 10 minuten mag het folie er dan af.
  4. Serveer eventueel met gekookte krielaardappeltjes

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 12 juni 2012 om 13u54

Dank je wel voor de leuke reactie, anneliehendrik!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?