Ovenschotel met vis,aardappelen en broccoli

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de wokmix volledig ontdooien en dep goed droog.
  2. Verdeel de broccoli 's in roosjes.
  3. Schil de aardappelen en snij in stukken.
  4. Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes.
  5. Scheur de blaadjes van het plantje basilicum .
  6. Spoel de kappertjes.
  7. Verwarm de oven voor op 190°C.
  8. Maak intussen de puree: kook de aardappelen ongeveer 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur. Voeg de room en de solo toe. Meng goed.
  9. Kook de broccoliroosjes onafgedekt 6 a 8 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en meng er de kappertjes , de halfgedroogde tomaten en de basilicum onder.
  10. Verdeel de wokmix over een ovenschaal en leg daarop de broccoli en de puree. Strijk glad en zet 25 a 30 min. in de voorverwarmde oven.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?