Recept 35*** (19 stemmen)

Ovenschotel met pompoenpuree en gehakt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Try this!

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de pompoen in niet al te grote stukken, snipper de ui en pers het knoflookteentje. Verhit de olijfolie in een kookpot en laat de ui en knoflookteentje glazig worden, voeg de pompoenstukjes toe en laat sudderen tot ze gaar zijn.
  2. Kook ondertussen de aardappelen.
  3. Voeg de aardappelen bij de pompoep en pureer, doe er wat melk, thijm, de mosterd en pezo bij.
  4. Maak het gehakt op met een ei en paneermeel (goed afkruiden).
  5. Neem een ovenschotel. Leg het gehakt onderin en de pompoenpuree er bovenop. Bestrooien met gemalen kaas.
  6. 25 min laten garen in een voorverwarmde oven van 180°C.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door mpalin op 06 september 2016 om 09u35

Moet je de aardappelen niet koken ? Het gehakt niet bakken ?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie