Recept 35*** (21 stemmen)

Ovenschotel met pompoenpuree en gehakt

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

ovenschotel

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de pompoen in niet al te grote stukken, snipper de ui en pers het knoflookteentje. Verhit de olijfolie in een kookpot en laat de ui en knoflookteentje glazig worden, voeg de pompoenstukjes toe en laat sudderen tot ze gaar zijn.
  2. Kook ondertussen de aardappelen.
  3. Voeg de aardappelen bij de pompoep en pureer, doe er wat melk, thijm, de mosterd en pezo bij.
  4. Maak het gehakt op met een ei en paneermeel (goed afkruiden).
  5. Neem een ovenschotel. Leg het gehakt onderin en de pompoenpuree er bovenop. Bestrooien met gemalen kaas.
  6. 25 min laten garen in een voorverwarmde oven van 180°C.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Treibeltje op 04 november 2014 om 12u51

Echt een goed gerechtje voor de winter , reuze lekker.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie