Ovenschotel met kip en pasta

Echt comfortfood, deze ovenschotel met kip en pasta, en ook nog eens razendsnel klaar. Als dit op tafel staat, kan de avond niet meer stuk!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng ongeveer 1 liter water met de verkruimelde bouillionblokjes aan de kook, leg er de kipfillets in, kook ze in ongeveer in 20 minuten gaar.Hou de bouillion . Verdeel de broccoli in roosjes, kook ze beetgaar, snij de champignons in schijfjes, pocheer ze een vijftal minuutjes in de kipbouillion, zet aan de kant. Laat de boter smelten,stoof de ui even aan, roer de bloem erdoor, giet er langzaam onder goed roeren de bouillion bij tot je een saus bekomt van de gewenste dikte, kruid met peper en muskaat. Kook ook de pasta gaar, trek ondertussen de kip in stukken, meng pasta, kip en groenten met de saus, giet alles in een ovenschotel, strooi de kaas er over, laat mooie gratineren in een oven van 220 graden.of onder de grill.

Tip

Deze ovenschotel met kip en pasta kan je makkelijk een dag op voorhand klaarmaken. Hij zal nog rijker zijn van smaak na een nachtje 'rusten' in je koelkast. 

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?