Ingrediënten voor 2 personen
- 400 gr Kabelauwhaasje
- 16 scampi's
- 2 tomaten
- zout en peper
- 4 eetlepels witte wijn
- 4 eetlepels broodkruim
- 2 teentjes knoflook
- 50 gram boter
Bereidingswijze
- Snij de vis in blokjes. Pel de scampi's en verwijder het darmkanaaltje. Snij de scampi's in blokjes.
- Ontvel, ontpit en snij de tomaten in blokjes.
- Vermeng de vis, de scampi's en de tomatenblokjes in een ovenschotel. Breng op smaak met wat peper en zout en giet er de wijn over.
- Vermeng het broodkruim met de bieslook en verdeel het over de schotel. Verdeel wat blokjes boter op het broodkruim en gaar in een voorverwarmde oven op 180°
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?