Recept 45**** (4 stemmen)

ovenschotel met ham en ei

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen en pureeer ze met de room en de geraspte gruyerekaas.Kruid met peper en zout en muskaatnoot.Snij de ham in dobbelstenen.Schep1/2 van de puree in een ovenvaste schotel en strooi 1/2 van de ham erover.Daarop komt de rest van de puree en de ham.Verdeel wat botervlokjes op de puree en duw er met de bolle kant van de lepel kuiltjes in.Zet de schotel 25 minuten in de voorverwarmde oven op 200°C.Laat vervolgens in elk putje 1 ei glijden en laat nog 5 minuten verder bakken.Onmiddellijk opdienen versierd met fijngesnipperde peterselie,bieslook of andere groene kruiden.

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Solo op 07 augustus 2012 om 10u32

Dank je wel voor de tip Lorbri

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie