Recept 05 (0 stemmen)

Ovenschotel met gehaktmengsel

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de aardappelen in schijfjes en kook ze ongeveer 6 minuten voor in licht gezouten water.
  2. Zet ondertussen een 2de kom op met licht gezouten water en kook hierin de wortelschijfjes en de erwtjes (ongeveer 6 min)
  3. Snipper de sjalot fijn en stoof deze glazig
  4. Voeg het gehakt toe en bak rul
  5. Giet ondertussen de aardappelschijfjes af en de wortelen en erwtjes ook
  6. Schik de aardappelschijfjes in een ovenschaal
  7. Voeg bij het gehakt de tomatenpuree, het water en de kruiden toe en laat even sudderen
  8. Voeg als laatste de wortelschijfjes en de erwtjes toe en meng nog eens goed door elkaar en laat nog even bij verwarmen
  9. Giet het gehaktmengsel over de aardappelschijfjes uit en strooi er een beetje gemalen kaas over
  10. Zet het geheel in een op 200° voorverwarmde oven en dit gedurende 20 min

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie