ovenschotel met gehakt en groene boontjes

Ingrediënten voor 5 personen

Bereidingswijze

  1. bak het gehakt goed aan in de pan met look ,roerbak de uienringen in de pan/wok.
  2. meng gehakt ,uienringen
  3. neem een diepe ovenschaal ,lichtjes inboteren tegen aanbranden.
  4. leg een dunne laag ui/gehakt(helft van hoeveelheid)/ ,leg hier een dikke laag 1cm dikke bijtgare gekookte aardappelen(eventjes gekleurd in de pan met goede boter en rozemarijn) giet er een laagje bechamel over(helft van saus) , leg hierop een laag gekookte en koudgespoelde groene boontjes (kruiden peper en zout)om te eidingen neem je de rest van de ui en gehakt mengsel en roer dit onder de resterende bechamel.dit mengsel is uw bovenste laag van de ovenschotel .rijkelijk overstrooien met gemalen kaas .In een matige oven opwarmen.Als de kaas te bruin wordt maar gerecht is nog niet warm,even in aluminiumfolie draaien en zo verder garen
  5. smakelijk
  6. wilfried

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door ericeyckmans op 27 juli 2020 om 19u27

Een waardig recept maar geef aan 'Wilfried' het advies om een volgende keer zijn Nederlands taalgebruik eens eventjes te laten controleren. Foei

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?