ovenschotel met gehakt en bloemkool

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. bak het gehakt samen met de gesnipperde ajuin en voeg 1 teentje knoflook toe. Doe dit alvast in een ovenschotel maak de bloemkool zuiver en snij in kleine roosjes. Kook deze beetgaar en meng me de béchamelsaus. Doe dit mengsel in de ovenschotel over het gehakt. Schil de aardappelen en kook deze gaar. Werk deze af zoals een gewone, lekkere smeuige puree. Verdeel hem over de ovenschotel zodat alles bedekt is. Je kan hierover nog een beetje paneermeel strooien voor een krokanter korstje. Zet de schotel ong. 30 min.in een voorverwarmde oven van 180 °C Je kan deze schotel perfect op voorhand maken, indien u ze dan opwarmd moet ze wel ong. 15 à 20 min. langer in de oven. Smakelijk !!!!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?