Recept 45**** (5 stemmen)

Ovenschotel met courgette

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De courgettes stoven
  2. De ajuin stoven
  3. Het gehakt bakken
  4. De aardappelen koken
  5. De tomaten in schijfjes snijden
  6. Bechamelsaus met kaas maken
  7. Alles apart klaarmaken en dan in een ovenschotel laagjes leggen. Onderaan ajuin, dan courgette, dan gehakt, vervolgens de aardappelen en daarboven de schijfjes tomaat. Dit alles overgieten met de bechamelsaus. Als laatste kaas over de shotel strooien voor een lekker krokant korstje.
  8. Alles een half uurtje laten bakken in een oven van 200°C, tot er een mooi korstje opkomt.
  9. Je kan de shotel gerust op voorhand klaarmaken, dan moet hij enkel langer in de oven omdat hij reeds afgekoeld is.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door mieke 0626 op 10 juli 2014 om 19u19

Heb dit gemaakt en het was heel lekker !!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?