Recept 55***** (1 stem)

Ovenschotel met courgette, gehakt en aardappelen

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verwarm de oven voor op 220°C
  2. Kook de aardappelblokjes beetgaar
  3. verhit de boter in de wok, roerbak de ui, courgetten en champignons gedurende 5 minuten
  4. smelt een weinig boter en bak het gehakt rul. Kruid met peper en zout
  5. smelt 50 gr boter en roer er de bloem door. voeg het verkruimeld bouillonblokje toe. Giet al roerend de melk erbij tot de saus voldoende is ingedikt. Kruid met peper en zout
  6. schep het gehakt in een ovenschotel en strijk glad. voeg de aardappelen en de groenten toe.
  7. Overgiet met de bechamelsaus en bestrooi met de geraspte kaas.
  8. zet 20 à 26 minuten in de voorverwarmde oven

Bron: alvo

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie