Ingrediënten voor 3 personen
- 1 courgette
- 2-3 aardappelen
- kaassaus
- peper
- zout
- tijm
- gratinkaas
- paneermeel
- look
- verse peterselie
Bereidingswijze
- Snij de courgetten en de aardappelen in dunne schijfjes. Maak de kaassaus, of bereidt kaassaus uit een zakje, maar voeg extra kaas toe. Voeg de kruiden bij de saus.
- Boter een ovenschotel. Werk laagje per laagje. We beginnen met de courgettenschijfjes, dan een laagje aardappelen en dan saus. Ga zo door tot de ovenschaal gevuld is.
- Bestrooi de ovenschotel met gratinkaas en wat paneermeel.
- Voeg wat water en olie toe zodat de courgetten en de aardappelen kunnen koken in de oven en goed gaar zijn.
- Plaats in de oven voor zo'n 35 minuten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?