Recept 35*** (2 stemmen)

ovenschotel met aubergine

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De aubergines in plakken snijden van ongeveer 1cm dikte,ze op een ovenplaat leggen en besprenkelen met olijf olie,langs beide zijden,kruiden met prov kruiden.Daarna de aubergines grillen langs beide kanten.
  2. Het gehakt bakken in de pan.
  3. Alle groenten snijden in blokjes.
  4. Een grote kom op het vuur en de ui met look stoven,daarna de tomaatjes(in 2 gesneden) laten meestoven.10min.
  5. De rest van de groenten toevoegen alsook de pasatta en ook een 10tal min laten stoven.Kruiden met p&z en oregano
  6. Men nemen een ovenschotel(ingevet)onderaan het gehakt,hierover giet men de tomatensaus,bol mozarella in stukjes trekken en verdelen over de saus.
  7. De ovenschotel bedekken met de plakken aubergines en bestrooien met parmezaanse kaas.
  8. Afbakken in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 30min.
  9. Opdienen met pasta.
  10. Basta

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie