Ovenschotel Kip en Champignon Crème

Ideaal voor een kille najaarsavond: een ovenschotel met kip en champignon crème. Bekijk de video en ontdek in één minuut hoe je deze lekkere zelf klaarmaakt.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190°C (hete lucht 180°C).
  2. Kook de aardappelblokjes (1,5 x 1,5 cm) 5 min. in ruim water. Giet deze vervolgens af. De kippenblokjes en de preiringen hoeven niet voorgekookt te worden.
  3. Meng de kippenblokjes, de preiringen en de voorgekookte aardappelblokjes met de inhoud van het blik Knorr Champignon Crème soep in een grote kom (zonder water toe te voegen).
  4. Breng het mengsel over in een ingevette ovenschaal en strooi de kaas erover. Bak de schotel in 45 min. gaar in het midden van de oven.

Tip

Graag véél champignons? Bak een half bakje witte champignons en voeg ze als extraatje toe aan deze ovenschotel.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (26)

Gepost door heidicottensWE op 20 januari 2018 om 15u39

dat lijkt me zeker het proberen waard

Gepost door Solo op 31 januari 2018 om 19u12

Zeker proberen, Heidi!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?