Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - breng voor de marinade de wijn aan de kook
  2. - voeg de ui en de tijm toe aan de wijn en haal van het vuur
  3. - laat helemaal afkoelen
  4. - leg de vis in een beboterde ovenschaal, bestrooi met peper en zout en schenk de marinade erover
  5. - laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren
  6. - verwarm de oven voor op 200°C
  7. - schenk de wijn zoveel mogelijk uit de ovenschaal, maar laat de rest van de ingrediënten in de schaal
  8. - schenk de olie over de kabeljauw en zet 6-8 min in de oven
  9. - schenk als het te droog wordt wat wijn over de vis
  10. - rasp de citroenschil en meng met de peterselie en de knoflook
  11. - neem de vis uit de oven en bestrooi met het mengselServeer bijvoorbeeld met aardappelpuree.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?