Recept 05 (0 stemmen)

Ovenschotel kabeljauw

Dit is een recept van

tijd
80 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - breng voor de marinade de wijn aan de kook
  2. - voeg de ui en de tijm toe aan de wijn en haal van het vuur
  3. - laat helemaal afkoelen
  4. - leg de vis in een beboterde ovenschaal, bestrooi met peper en zout en schenk de marinade erover
  5. - laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren
  6. - verwarm de oven voor op 200°C
  7. - schenk de wijn zoveel mogelijk uit de ovenschaal, maar laat de rest van de ingrediënten in de schaal
  8. - schenk de olie over de kabeljauw en zet 6-8 min in de oven
  9. - schenk als het te droog wordt wat wijn over de vis
  10. - rasp de citroenschil en meng met de peterselie en de knoflook
  11. - neem de vis uit de oven en bestrooi met het mengselServeer bijvoorbeeld met aardappelpuree.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie