Ovenschotel Kabeljauw en Tomaten Suprême

Heb jij al eens een ovenschotel met kabeljauw en tomaten gemaakt Dit recept helpt je op weg. En geloof ons, deze schotel stelt écht niet teleur.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190°C (hete lucht 180°C).
  2. Kook de aardappelen 20 min. in ruim water. Voeg na 10 min. de broccoliroosjes toe en kook deze mee. Giet af en doe de aardappelen en broccoli terug in de pan. Voeg de melk toe en pureer het geheel.
  3. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met de puree. Meng de inhoud van het blik Knorr Tomaten Suprême soep, zonder water toe te voegen, met de blokjes kabeljauw in een grote kom (de vis hoeft niet voorgekookt te worden).
  4. Verdeel dit mengsel over de puree en strooi de geraspte kaas erover. Bak de schotel in 20 min. gaar in het midden van de oven.

Tip

Wil je je ovenschotel met kabeljauw en tomaten nog wat meer karakter geven Voeg dan een lekkere seizoensgroente toe aan je puree.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door andreaentony op 10 oktober 2016 om 09u29

heerlijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?