Ovenschotel Kabeljauw en Tomaten Suprême

Deze ovenschotel Kabeljauw en tomaat wordt gemaakt met een blik Tomaten Suprème soep en is daardoor eenvoudig te maken.

25 (25)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190°C (hete lucht 180°C).
  2. Kook de aardappelen 20 minuten in ruim water. Voeg na 10 minuten de broccoliroosjes toe en kook deze mee. Giet af en doe de aardappelen en broccoli terug in de pan. Voeg de melk toe en pureer het geheel.
  3. Bedek de bodem van de ovenschaal met de puree. Meng de inhoud van het soep, zonder water toe te voegen, met de blokjes kabeljauw in een grote kom (de vis hoeft niet voorgekookt te worden).
  4. Verdeel dit mengsel over de puree en strooi de geraspte kaas erover. Bak de schotel in 20 minuten gaar in het midden van de oven.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (9)

Gepost door andreaentony op 10 oktober 2016 om 11u29

heerlijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?