Ovenschotel gehakt,puree, julienne groenten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen, kook gaar, maak puree met 1 ei, boter, af kruiden met zout, peper en nootmuskaat.
  2. roerbak het gehakt in een pan met gesmolten boter. doe het gehakt in een ovenschotel.
  3. Roerbak de in kleine blokjes gesneden ui, prei,wortelen en selder ook 5 minuten in dezelfde pan als het gehakt, doe in de ovenschotel.
  4. Doe de room in de pan , kook even op met het bouillonblokje zodat dit smelt, giet over de groenten en gehakt.
  5. Hierover de aardappelpuree verdelen.
  6. dit mag 20-30 minuten in de oven op 200┬░

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door evi.gaethofs op 07 mei 2014 om 11u10

ik ga deze avond eens proberen , ziet er heel lekker uit :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?