Ovenschotel gehakt,puree, julienne groenten
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen, kook gaar, maak puree met 1 ei, boter, af kruiden met zout, peper en nootmuskaat.
- roerbak het gehakt in een pan met gesmolten boter. doe het gehakt in een ovenschotel.
- Roerbak de in kleine blokjes gesneden ui, prei,wortelen en selder ook 5 minuten in dezelfde pan als het gehakt, doe in de ovenschotel.
- Doe de room in de pan , kook even op met het bouillonblokje zodat dit smelt, giet over de groenten en gehakt.
- Hierover de aardappelpuree verdelen.
- dit mag 20-30 minuten in de oven op 200°
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door evi.gaethofs op 07 mei 2014 om 11u10
ik ga deze avond eens proberen , ziet er heel lekker uit :)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?