Recept 45**** (26 stemmen)

Ovenschotel Gehakt en Tomaten Crème

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
55 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190°C (hete lucht 180°C).
  2. Kook de aardappelen 20 min. in ruim water. Giet af en doe terug in de pan. Voeg de melk toe en pureer het geheel.
  3. Fruit de gesnipperde ui in 1 eetlepel olie of vloeibare margarine, voeg het gehakt toe en bak dit mee. De courgetteblokjes hoeven niet te worden voorgekookt.
  4. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met de puree. Meng de inhoud van het blik Knorr Tomaten Crème soep in een grote kom (zonder water toe te voegen) met de blokjes courgette en het gehakt. Verdeel dit mengsel over de puree. Strooi vervolgens de geraspte kaas erover. Bak de schotel in 30 min. gaar in het midden van de oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door wim@d-n.be op 23 september 2015 om 10u04

voeg wat tabasco toe, en bak de courgettes vooraf met zachte paprika = wat pittiger en minder vloeibaar + zou heb ik wat extra kaas toegevoegd.

Gepost door Solo op 14 oktober 2015 om 11u37

Dankjewel voor de tip Wim!

Gepost door cassandraxx op 09 maart 2016 om 19u01

Superlekker! Mijn liefje houd ervan

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?