Ingrediënten voor 4 personen
- 600 g mengeling noten en zaden (hazelnoten, walnoten, amandelen, pompoenzaadjes ...)
-
3 el Solo margarine
-
- 3 eieren
- zout
- 1 Camembert
- 2 el vloeibare honing
- enkele takjes tijm
- Extra rechthoekige cakevorm
Bereidingswijze
- Voor het notenbrood.
- Verwarm de oven voor op 180° C.
- Doe alle noten en zaden in een kom. Voeg zout en gesmolten Solo margarine toe en meng alles goed door elkaar.
- Voeg één voor één de eieren toe en meng het geheel.
- Vet de taartvorm in met Solo vloeibaar en giet het beslag in de vorm.
- Bak het notenbrood 65 minuten in de voorverwarmde oven.
- Haal het notenbrood uit de oven en laat even afkoelen.
- Haal je het notenbrood uit de vorm en snijd het in plakjes of verdeel het in stukjes.
- Voor de camembert.
- Haal de camembert uit de papieren verpakking en plaats de kaas terug in het houten doosje.
- Snijd een kruis door de bovenste korst van de camembert en trek de kaas wat open.
- Steek er enkele tijm takjes tussen en druppel er wat honing overheen.
- Bak de camembert 15 minuten in de oven op 180°C.
- Serveer de camembert samen met sneetjes of stukjes notenbrood.
Tip
Laat stukjes gedroogd fruit of rozijntjes ‘verdrinken’ in de smeltende camembert. Lekkerrrrr!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?