Recept 05 (0 stemmen)

Ovenroasted camembert met bangelijk lekker notenbrood

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Halloween recepten

tijd
95 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voor het notenbrood.
  2. Verwarm de oven voor op 180° C.
  3. Doe alle noten en zaden in een kom. Voeg zout en gesmolten Solo margarine toe en meng alles goed door elkaar.
  4. Voeg één voor één de eieren toe en meng het geheel.
  5. Vet de taartvorm in met Solo vloeibaar en giet het beslag in de vorm.
  6. Bak het notenbrood 65 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Haal het notenbrood uit de oven en laat even afkoelen.
  8. Haal je het notenbrood uit de vorm en snijd het in plakjes of verdeel het in stukjes.
  9. Voor de camembert.
  10. Haal de camembert uit de papieren verpakking en plaats de kaas terug in het houten doosje.
  11. Snijd een kruis door de bovenste korst van de camembert en trek de kaas wat open.
  12. Steek er enkele tijm takjes tussen en druppel er wat honing overheen.
  13. Bak de camembert 15 minuten in de oven op 180°C.
  14. Serveer de camembert samen met sneetjes of stukjes notenbrood.
Tip

Laat stukjes gedroogd fruit of rozijntjes ‘verdrinken’ in de smeltende camembert. Lekkerrrrr!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?