Recept 05 (0 stemmen)

OVENPASTA MET GEHAKT EN SPINAZIE

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui.
  3. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt en de kaneel toe en bak 5 min. Voeg de tomaten toe en plet fijn met een houten lepel.
  4. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken tot het vocht verdampt is. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  5. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes. Giet de pasta af en schep met de mozzarella door de gehakt-tomatensaus. Schep in de ovenschaal en bak ca. 20 min. in het midden van de oven.

Bron: ALLERHANDE

Tip

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie) energie 605 kcal eiwit 35 g koolhydraten 62 g vet 23 g waarvan verzadigd 9 g vezels 7 g

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?