Ingrediënten voor 4 personen
- 600 gram Kabeljauwfilet
- 4 Tomaten
- 2 Courgettes
- 250 gram Mozzarella Cucina
- Olijfolie
- Verse kruiden (basilicum of tijm)
- Zout en peper
Bereidingswijze
- VOORBEREIDING:
- Over voorverwarmen op 200°C
- Snij tomaten en courgettes in plakjes van 1cm
- Snij mozzarella in plakjes van 0,5cm
- BEREIDING
- Wrijf de bodem van een ovenschaal in met olijfolie.
- Bedek de bodem met plakjes tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
- Schik de visfilet op de tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
- Bedek met een laagje mozzarella + kruiden met peper/zout
- Werk af met een laagje courgettes.
- Besprenkel de bovenkant met wat olijfolie + kruiden met peper/zout
- Laat gedurende 30min. bakken in oven.
- Bestrooi voor het opdienen met verse kruiden
- SERVEERTIP: Met verse pasta met pesto
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?