Altijd weten wat je gaat eten?
Ovengebakken vis met tomaten, courgettes en mozarella
Bereidingswijze
- VOORBEREIDING:
- Over voorverwarmen op 200°C
- Snij tomaten en courgettes in plakjes van 1cm
- Snij mozzarella in plakjes van 0,5cm
- BEREIDING
- Wrijf de bodem van een ovenschaal in met olijfolie.
- Bedek de bodem met plakjes tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
- Schik de visfilet op de tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
- Bedek met een laagje mozzarella + kruiden met peper/zout
- Werk af met een laagje courgettes.
- Besprenkel de bovenkant met wat olijfolie + kruiden met peper/zout
- Laat gedurende 30min. bakken in oven.
- Bestrooi voor het opdienen met verse kruiden
- SERVEERTIP: Met verse pasta met pesto
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?