Ovenbroodje gezond met gerookte zalm en ei

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de kapjes van de broodjes. Pluk het kruim er met je vingers voorzichtig uit, zodat ze niet scheuren. Vul ze met een theelepel roomkaas, de zalmsnippers en tomaatjes. Strooi er een theelepel kruiden op. Als laatste het ei , wat peper en zout en nog wat tuinkruiden. Leg de gevulde broodjes en de kapjes op een vel bakpapier op een bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende 15 minuten goudbruin. Het lekkerst als de dooier nog iets zacht is.
  2. Serveer met wat salade en je hebt een heerlijke lunch.
  3. Variaties: Uitgebakken spekjes, rauwe ham, gekookte ham of, vegetarisch met geraspte kaas naar smaak.
  4. Tip : Je kunt eventueel de vogels een plezier doen met het broodkruim, maar als je het laat drogen en maalt heb je prima paneermeel.
  5. Eigen recept en foto

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?