Ovenaardappeltjes met wijting en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°. Was de ongeschilde aardappelen en dep ze droog. Halveer ze, leg in een ovenschotel en besprenkel ze met 2 el olijfolie. Kruid met peper&zout en zet de schotel gedurende 25 min. in de oven. Bak de wijtingfilets aan beide zijde in een pan met 2 el olijfolie, gedurende 4 min. op een hoog vuur. Stoof de spinazie gaar in een klontje solo en laat uitlekken. Serveer de wijting met de spinazie en de ovenaardappeltjes.
  2. Tip: u kunt de wijting ook vervangen door een stukje tongschar.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?