Altijd weten wat je gaat eten?
Oudejaars diner met Lei en Mia 2015
-
Niet van toepassing
-
Alle recepten staan in dit schrift
Bereidingswijze
- Amuse Oranje paprikamousse met volkoren soepstengel
- Amuse Boursin flapjes
- Amuse Hapjes met gerookte zalm Champagne Michel Pacquesson Beaunay Brut
- Voorgerecht Parmaham wraps met salade
- Voorgerecht Geroosterde paprikasoep met room en bladerdeeg
- sterren. Wijn Le domaine Saget Poully- Fumé
- Hoofdgerecht Gevulde portobello met medaillons van varkenshaas en patatjes met avocadomayonaise. Rode wijn Caballo de Oro Valdepénas
- Dessert Peertje in bladerdeeg met roomijs en warme vruchtensaus.
- Dessertwijn Moulin-Pouzy Monbazillac
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?