Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Allereerst wil ik zeggen dat ik dit zelf uitgevonden heb. Ik wou eigenlijk iets anders maken maar had niet alles in huis en mijn paprika was slecht geworden. Dus alles wat ik had eens over nagedacht en daar iets van gemaakt!
  2. Laat in een kom je water koken voor de rijst.
  3. Snijd je ajuin maar in grote stukken, zodat het echt grote ajuinschillen zijn. Snijd dan de kip in kleine blokjes. Doe boter in de pan, en bak de ajuin aan. als die goed is mag de kip er bij. Dan goed kruiden met zout, peper en kippenkruiden. Als de kip langs alle kanten goed gebakken is mag het bouillonketeltje van kip erbij. Dan mogen er de champignons er bij, die laat ik in zijn geheel, het zijn kleine champignons. als het keteltje goed gesmolten is, doe ik er wat sojasaus over, niet te veel want anders word het snel te zout!! (echt opletten!) Ondertussen doe je ook de rijst maar dat moet ik je niet uitleggen e;) Op het einde voeg je er de room aan toe en laat je het nog even op het vuur staan zodat alles terug goed warm heeft!
  4. Hoe ben ik daar nu opgekomen? We gaan graag gaan eten, en we gaan vaak naar het restaurant Oud China. Daar moet je zelf de ingrdienten kiezen en een saus zeggen tegen de chef en dan kookt hij die voor je neus met grote vlammen! Echt heerlijk! dus ik neem daar ook die ingredienten en kies die saus, het is natuurlijk anders of daar maar het heeft mij toch ook goed gesmaakt ze:) en kristof vond het ook lekker ! x

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Hier scoor je vast ook mee

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?